divendres, 23 d’agost del 2013

Un petit tast

Font: Twitter


La imatge que encapçala aquesta entrada ens mostra sense necessitat de paraules el que suposa ser dona i periodista a l'Iran. 

Al món occidental no trobem extrems tant impactants però malauradament abunden les mostres de masclisme subtil, com aquesta llista de " Las 5 periodistas deportivas más guapas de España " a càrrec de la web d'actualitat futbolística FTBpro i que podreu veure clicant sobre l'enllaç.

Aquesta llista contrasta amb una altra publicació que podem trobar a aquesta mateixa web sota el títol  " Top 5 de los mejores periodistas del fútbol español ", on es jutja als periodistes masculins per la qualitat de la seva feina i no per la seva aparença.

Des de la nostra assemblea creiem tant important combatre el masclisme més cru i evident com denunciar i fer visible el masclisme a occident, que es troba fermament arrelat al subconscient col·lectiu i gairebé sempre passa desapercebut. Aquest masclisme encobert és nociu precisament per la seva pròpia naturalesa: Només es visible pels ulls més atents i per tant, és més difícil de combatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada