diumenge, 9 de març del 2014

8 de març - Dia de les Dones Treballadores

Ahir, 8 de març, dia de les dones treballadores, 4Gates vam  fer una fideuada popular a la Canonja, per a que qualsevol persona pogués compartir aquest dia amb nosaltres d'una manera reivindicativa. Van col·laborar amb nosaltres el grup de música Vuit de Març i l'assemblea de l'Ateneu Popular la Mina, i van assistir-hi unes 60 persones. Moltes gràcies a totes les persones que vau participar-hi i col·laborar-hi!!

















Per aquest dia, 4Gates vam fer un manifest per a 
condemnar tot allò que avui en dia encara ens oprimeix:

"Des de 4gates, l'assemblea feminista revolucionària de la Canonja, ahir vam voler celebrar el 8 de març, Dia de les Dones Treballadores, de manera festiva però també reivindicativa. 

El 8 de març sempre hi ha hagut desigualtats a combatre, però aquest any 2014 comença amb una de les ofensives més grans dels últims anys envers les llibertats de les dones: la proposta de reforma de la llei de l'avortament, que suposa un retrocés molt greu en els drets que tant ens ha costat aconseguir.

Això s'afegeix a la lluita contínua contra les desigualtats laborals, el menyspreu al treball domèstic i de cures, la pressió estètica a la que continuem estant sotmeses... i volem fer una menció especial als casos de violència de gènere, que malauradament encara continuen presents al nostre dia a dia, i massa sovint.

Per tot això, creiem que és necessària la revolució, i la revolució ha de ser feminista o no serà.

Seguirem decidint, seguirem desobeint!
Juntes en la lluita feminista."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada